Zooming in on Loss Soli tijdens Wereld Alzheimer Dag

Zooming in on Loss soli

Op maandag 21 september presenteert WArd/waRD in het kader van de Wereld Alzheimer Dag tweemaal de voorstelling Zooming in on Loss Soli in AVL Mundo te Rotterdam.

Met Zooming in on Loss Soli maakt Ann Van den Broek een aanvullende variatie op Zooming in on Loss, de tweede voorstelling uit de triptiek The Memory Loss Collection. Voor deze solo’s creëert Ann Van den Broek voor elk van de drie originele performers een soloperformance die zich afspeelt in hetzelfde kader/decor als de oorspronkelijke voorstelling. De medeperformers zijn echter niet (meer) fysiek aanwezig en hangen rond de belevingswereld van de solist als een schim uit het verleden. Zooming in on Loss soli focust op de interne strijd, het verlies en de relatie tussen het individu en zijn sociale omgeving. Woede en frustratie, verdriet en pijn, berusting en onverschilligheid worden belicht in een mozaïek van emoties.

Zooming in on Loss Soli is een voorstelling die is vormgegeven op basis van de nieuwe corona regelgeving waarbij 1,5 meter afstand voor zowel publiek als performer in acht wordt genomen. Voor de Wereld Alzheimer Dag op maandag 21 september worden er één of meerdere solo’s getoond tijdens twee voorstellingen om 16:00 uur en om 19:15 uur. Ilka de Wilde zal de voorstellingen inleiden.

Zooming in on Loss Soli @ AVL Mundo
Maandag 21 september, 16:00 uur en 19:15 uur
Keileweg 18, 3029 BS Rotterdam

Zooming in on Loss Soli tijdens Wereld Alzheimer Dag