Work/world

Are you ready for joy? Duik dan in deze speciale ervaring waarbij opzwepende onlinevideo wordt gecombineerd met de ontspannen geneugten van fysiek leesplezier. Klik op een foto en bekijk de acht videoclips van Ann Van den Broek’s Joy tweeluik, waarbij steeds een ander aspect van de performances wordt belicht. De clips corresponderen met hoofdstukken uit het boek work/world; een bundel essays van Guardian dansschrijver Sanjoy Roy. Ieder essay neemt een specifiek aspect uit de Joy voorstellingen als startpunt, waarna vrijelijk een gedachtespinsel wordt gevolgd, de wijde wereld in. Waar brengt het ons?

Één trip is gratis! Om de zoveel tijd maken we een andere tekst beschikbaar om online te lezen. Bij de andere teksten staat een samenvatting bij de video. Benieuwd waar de teksten je brengen… De bundel is te koop in onze webwinkel.

Sanjoy Roy, gevestigd in Londen, schrijft sinds 2002 over dans voor The Guardian en draagt bij aan publicaties zoals Dancing Times, Dance Gazette en Dance International. Hij is redacteur van Springback Magazine, een tijdschrift voor hedendaagse dans in Europa en mentor bij Springback Academy, een jaarlijks dansschrijfprogramma van Aerowaves Europe. Hij bedacht en schreef de populaire animatieserie ‘Planet Dance’, geproduceerd door The Place Theatre, Londen. Voorheen was Sanjoy Roy redacteur voor Dance Books. Hij heeft een passie voor typografie en design. Sanjoy Roy houdt een archief van zijn werk bij op sanjoyroy.net.