Memory/Loss/Series

Vijf dagen lang, van dinsdag 15 t/m zaterdag 19 december, neemt WArd/waRD de TR Schouwburg Rotterdam over: op diverse plekken in het gebouw brengen we voorstellingen, lezingen, gesprekken, films en muziek.

Door middel van het artistieke werk van Ann Van den Broek, bijdragen uit andere kunstdisciplines en een divers programma met wetenschappers en deskundigen, neemt WArd/waRD de bezoekers van het Memory/Loss/Series programma mee op een reis langs de blauwdruk van de ziekte, de effecten op ons brein en identiteit en de omgang met geheugenverlies en het individu.

Juist in deze tijd waarin vraagstukken rond gezondheid, waarde en zingeving in het centrum van de belangstelling staan is het nadenken en van gedachte wisselen over de omgang met ziekte, verlies en waardigheid van levensbelang. Met Memory/Loss/Series levert WArd/waRD een eigen artistieke en inhoudelijke bijdrage aan dat gesprek.

Tijdens deze vijf dagen biedt WArd/waRD een bijzonder programma dat een mix is van eigen artistieke projecten met die van anderen. Van lezing, gesprekken, films tot muziek en workshops.

Bekijk het programma per dag(deel) en bestel je tickets (via Theater Rotterdam). Door de coronamaatregelen is er een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang met bestellen.

Memory/Loss/Series is een productie van WArd/waRD (NL/BE) in coproductie met vaste partner Theater Rotterdam (NL) en wordt gesteund door Fonds 21 (NL), BankGiro Loterij Fonds(NL), Stichting Bevordering Volkskracht (NL), Elise Mathilde Fonds (NL) en Samen dementievriendelijk (NL).

Memory/Loss/Series